Milyen aprob jelek vannak ha tetszek egy lánynak hogy lehet azt észre venni?
De még olyanokra sem kell gondolni, amiket az előzőek mondtak.
1. Legalább 1-2 másodpercig bámul téged.
2. Legalább kétszer rád pillant.
Ha ezek közül valamelyik teljesül, akkor ha nem is biztos, hogy már egyből odáig van érted, de érdeklődik irántad és legalább egy jó beszélgetést ki tudsz hozni a dologból (vagy ha jól csinálod és szerencséd van vele, többet is).
Ha a fenti kettő közül legalább egy teljesül, akkor tudom hogy odamehetek a lányhoz és sokszor oda is szoktam.
Nekem ha tetszik egy srác, nagyon rá se merek nézni, viszont ha látom, hogy tetszem neki onnantól azért már teszem az ügyben. Próbálok vele beszélgetni, mosolygok rá, kicsit ugratom, viccelődöm, ilyenek. :)
20L
#5-ös vagyok
Viszont ha már nagyon tetszik, akkor megint előjön az, hogy alig merek megszólalni nehogy valami baromságot mondjak és ezzel elijesszem :)
"lehet, hogy direkt próbálja elhitetni veled, hogy tetszel neki, miközben nem is tetszel."
Miért tenne ilyet egy lány? Azért ez már túlzás ne is haragudj...
nem vagyok egy szex őrült fiu hüséges meg bizható 19éves szűz vagyok aki csak azt szeretné ha egy lány télleg őszintén szeretné voltam kapcsikba mind a kèt barátnőm átvert (dobot) nem tudom miért az első a másik csajom azt hitte csalom nem igaz mert kamuztak neki erre azt mondta hogy szakít mert van fiúja de mikor együtt voltunk az alat az idő alat jött össze egy másik hapiva
valakinek esetleg van kedve ismizni ha van ìrjon esetleg majd fb on is beszélhetünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!