Pest megyei/Budapesti lányok beszélgetni, ismerkedni? 21/F
Nem szemétségből, de 18 alatt ne írjatok.Nem mintha nem lennének elég érettek a mai lányok főleg külsőre :D.
A belső fontosabb nekem, utána jön a külső.Ja és "akinek nem topja, ne vegye magára" Tudom vannak 18 alatt is érett gondolkodású fiatal"nők".
Nos, sok mindent írhatnék magamról, ami felkeltené az érdeklődéseteket (talán) vagy nem :D . Mit kell tudni rólam? 180 magas, zöld szem, sötét jelenleg kis/közép méretű haj, 80kg sportos test alkat.Szeretek nevetni és viccelődni. A szomorú embereket felvidítani. Sokat mosolygok, a rosszban is a jót látom. Szeretem a kihívásokat és a problémákat amiket meg kell oldanom. Jelenleg dolgozom, szabadidőmben alszok és filmet nézek. Az alkoholt szeretem de nem viszem túlzásba, nem dohányzom, nem drogozom. Úgymond "jófiú" vagyok.Személyiségemet tekintve komoly/vicces keverék vegyítve szituhoz kombinálva :) Noha vannak rossz tulajdonságaim, de nem lövöm le a poént,ha érdekel írj privátot ^^ .Lehet hogy gyenge a bemutatkozó de röviden ennyi.Tudom h nem egy társkereső, de pozitívak a tapasztalataim az itteni ismerkedéssel kapcsolatban.
ui: Senki ne törjön le ha nem jött össze, és itt is próbálkozhat.Hiába mondják h ez nem azaz oldal.Ha nem próbálja meg nem fog összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!