Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú, aki tetszik nekem?

Van egy fiú, aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Tehát van egy fiú akivel szimpatizálunk egymással. van neki barátnője.DE! Ez a nő,egy műnő,sok dolog mű rajta,és semmihez nem ért a divaton kívül..A fiú egyszerű mint a faék..én is. :) egyre több a témánk.Főleg h ő szereti a hasát,a jelenlegi asszony meg a zacskós levest :D viszem neki (és még néhány kollégának) mindig a házi sütiket,amitől már ott tartunk,hogy egyre többet beszél nekem arról,hogy de jó lenne,ha a kedvenceit sütném... ha teheti mindig mellettem van a munkahelyen,mosolyog,beszélgetünk. Valamiért úgy érzem,hogy mélyül a kapcsolat... Természetesen én nem állok közéjük,eszembe se jutna,hiába,hogy nekem is tetszik a srác,de mi van,ha a "hasán keresztül" elcsábul???!! Van rá esély,hogy lecseréli a műnőt egy normálisra? Amúgy mitől lehet,hogy egy tök egyszerű,hétköznapi srác egy cicababát választ maga mellé,aki még egy teát sem tud neki főzni? Valahogy ezt sose tudtam megérteni...
2014. dec. 20. 20:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igaz van párom. És szeretem. De azért bele piszkitanék.....
2015. dec. 8. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!