Van egy fiú, aki tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Tehát van egy fiú akivel szimpatizálunk egymással. van neki barátnője.DE! Ez a nő,egy műnő,sok dolog mű rajta,és semmihez nem ért a divaton kívül..A fiú egyszerű mint a faék..én is. :) egyre több a témánk.Főleg h ő szereti a hasát,a jelenlegi asszony meg a zacskós levest :D viszem neki (és még néhány kollégának) mindig a házi sütiket,amitől már ott tartunk,hogy egyre többet beszél nekem arról,hogy de jó lenne,ha a kedvenceit sütném... ha teheti mindig mellettem van a munkahelyen,mosolyog,beszélgetünk. Valamiért úgy érzem,hogy mélyül a kapcsolat... Természetesen én nem állok közéjük,eszembe se jutna,hiába,hogy nekem is tetszik a srác,de mi van,ha a "hasán keresztül" elcsábul???!! Van rá esély,hogy lecseréli a műnőt egy normálisra? Amúgy mitől lehet,hogy egy tök egyszerű,hétköznapi srác egy cicababát választ maga mellé,aki még egy teát sem tud neki főzni? Valahogy ezt sose tudtam megérteni...2014. dec. 20. 20:49
11/11 A kérdező kommentje:
Igaz van párom. És szeretem. De azért bele piszkitanék.....
2015. dec. 8. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!