Szerintetek sok fiú/férfi lesz öngyilkos, mert nem volt sosem barátnője?
néha én is elgyengülök és azt hiszem hogy egy szerencsétlen vagyok, és az a gond ezzel, hogy olyankor nem látsz esélyt arra, hogy bármi máshogy lehetne.
olyankor azt látod, hogy bármit csinálsz, semmi sem lesz jobb. maximum még magadból csinálsz hülyét. nem látod azt, hogy hogyan kerülhetnél ki az alagútból.
öngyilkos még sose voltam, imádkozni már többször imádkoztam hogy sújtson le rám valami szívinfarktussal az isten de annyi.
nem hinném,ez kevés ok,ha nincs ku*-rva fizet érte.
de egyébként nem baj.
Szerintem elég megnézni a mai világot. Úgy őszintén mi motiválná az embereket az életre?
Két véglet van: az, aki öngyilkos lesz, és az, aki nem mer öngyilkos lenni, mert fél, hogy fájna.
Sokszor, sok embernek, sokkal jobb 'élete' lenne, ha elaludna, és nem ébredne fel reggel. Megértem azokat, akik úgy gondolják, hogy semmi értelme élni, mert az egész élet csak a küzdésről szól.
De akinek nincs bátorsága meghalni, annak ezt el kell viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!