Kinek van kedve facebookon ismerkedni? 16/L
Figyelt kérdés
Aki szeretne ismerkedni, barátkozni az linkelje be a facebookját és én bejelölöm:)
Szeretnék barátkozni és új embereket megismerni. Fiúkkal és lányokkal is szívesen beszélgetek:)
#internet #ismerkedés #Facebook #barát #találkozás #szerelem #barátság #ismerős #barátkozás #linkelés
2014. dec. 20. 11:28
3/9 anonim válasza:
Logikusabb lenne ha te linkelnéd, és aki akar, az rád ír. De gondolom ilyen módszerrel akarod elkerülni a csúnyákat, és ezért várod meg, hogy mások linkeljék, hogy tudj közülük válogatni.
4/9 anonim válasza:
Nekem is jöhetnek a linkek:) 14/L
5/9 anonim válasza:
Csak jóindulatúlag figyelmeztetlek titeket srácok: sose biztos, hogy egy adott név mögött valóban ismerkedni szándékozó leányzó van!
FB linket csak olyannak küldjetek, akiben megbíztok! Van, aki visszaél az ilyesmivel...
6/9 anonim válasza:
Dobd te először, és én is dobom az enyémet ;) 18f
nem, hogy valami 40 éves kiéhezett f4szi legyél... már bocsi
9/9 anonim válasza:
Nekem egyszer skype-on volt olyan, hogy "csajszi" írt, h mutassam meg a f'rkamat. Mondom oké, ha beleszól a mikrofonba. Erre suttogva szólt bele, de így is hallatszott, hogy srác... Nem vettem elő, tiltottam. De szerintem vigyázzatok az ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!