Fiúk! Miért nem vonzóak számotokra a vörös hajú zöld szemű szeplős lányok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 11:02
2/17 Tamás06 válasza:
Mért többes számba írod?
nem mindenki a külsőre megy..
3/17 anonim válasza:
Nem a vörös hajad, a zöld szemed vagy a szeplőid miatt nem vagy vonzó a fiúk számára. Vagy valami defekted van, vagy magasan vannak az igényeid, és akinek bejönnél, azt észre se veszed.
4/17 anonim válasza:
És a lányoknak miért nem vonzóak az ugyanilyen fiúk? Persze ez sem igaz, mert sokaknak tetszenek ők is, mint ahogy a lányok is.
5/17 anonim válasza:
Miért ne vonzanának? Ja bocs, fiúkat írtál. Nem szóltam.
6/17 anonim válasza:
Biztosan vannak ilyenek is, csak fel kellene rájuk figyelned. Mint ahogyan adott esetben bele tudnak szeretni egy féllábúba vagy egy torz arcúba is.
7/17 anonim válasza:
Akiket én ismerek (veled ellentétben nem nagy összességben beszélek) azok irritálóak és/vagy rusnyák. Lehet, hogy vannak szépek is, sőt egész biztos, de az én környezetemben élőkkel biztos nem kezdenék. Nem minden vörös hajú lány Emma Watson, a közelemben élők meg pláne nem.
8/17 anonim válasza:
Még, hogy nem vonzóak? Nekem az ideálom! Valami más defektus lehet az oka.
9/17 anonim válasza:
Nekem egy ilyen ismerősöm van. Az azért nem vonzó, mert egy tesznye, igénytelen, dagadt disznó, és mérhetetlenül bunkó.
Szóval nem nagyon tudok igazságot tenni :D
10/17 Mokyu! válasza:
Mert nem nagyon tetszenek a szeplős emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!