Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak ha mindíg olyan...

Mit csináljak ha mindíg olyan csajok teccenek akiknek én nem?

Figyelt kérdés
Most is van egy csaj, már 1 hónapja bele vagyok zúgva, de nem kölcsönös kicsit sem...
2014. dec. 18. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy folyton csak olyan lányoknak tetszel, akik neked nem jönnek be. Eszerint túl nagyok az igényeid.
2014. dec. 18. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
ez van:( tesó adj lejebb az igényekkel
2014. dec. 18. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:
A válaszom első felét ne vedd figyelembe.
2014. dec. 18. 23:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy próbáltam de nem megy, én mindig is olyan voltam hogy ha egy lány teccik akkor elég sok ideig nem tudok csak úgy lemondani róla. De köszi a válaszokat
2014. dec. 18. 23:10
 5/10 anonim ***** válasza:
És mi lenne ha csak simán tetszene, teccik helyett? Tudod ilyen durva helyesírási hiba is tud riasztó lenni egy lány számára (mármint amelyik értelmes, egy írni nem tudó agyatlan ribinek oly mindegy).
2014. dec. 19. 00:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Én még sosem tetszettem egy lánynak sem :(
2014. dec. 19. 10:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem lehet,hogy csak simán nem veszed azt észre,hogy esetleg TETSZEL (!!) egy lánynak.

Félre ne érts,nem azt mondod,hogy neked biztos csak a cicababák jönnek be,szó sincs róla,de azért a csendes lányok mindig alulmaradnak a nagyvilági,menő csajoktól.

Legyél kicsit nyitottabb.

2014. dec. 19. 13:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Am mindÍg is tudtam hogy tetszik, de én mindÍg teCCik-nek fogom írni. Másrészt elég jó suliba járok(nem menőzés). És nem egy csinibaba, nagyon szép, és okos csaj is... Nemtudom. De öszi a segítséget
2014. dec. 19. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát figyelj,szerintem nem kel feladnod.

Ha nem vagy valami förtelmesen ronda akkor nem kell feladni.

Kicsit próbálkozz még,hívd el ide-oda,vagy akármi.

Próbálj beszélni vele.

Aztán ki tudja lehet,megkedvel :))

Viszont,azért ezzel vigyázz,ne vidd túlzásba! Van egy szint ameddig aranyos,de aztán már nyomasztó,sőt már zaklatás. Ezzel vigyázz,de lehet érezni a határt. Ha tényleg nyílvánvalóan(!!) nem akkor hagyd.

2014. dec. 21. 18:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Murphy :-D Ez mindig így szokott lenni.

De fogsz még olyat találni, akivel kölcsönös a dolog.

2015. jan. 17. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!