Hogy keltsem fel egy ilyen lány figyelmét?
"A legkönnyebben úgy lehet hogy különféle utalásokkal célozgatsz neki valamire, de persze úgy hogy ő ne értse,"
Csacsilali, azt vagod, hogy a kerdezo fiu? Bar az ilyen bohockodas lanynal is butasag.
Kerdezo, egyszer eletedben tegy ugy, mintha lenne valami a labad kozott, es mondd meg neki nyiltan, hogy kedveled, es szeretnel tobb idot egyutt tolteni vele. Egyelore ne vallj szerelmet, azt csak ha osszejottetek.
6# Képzeld vágom, de ne zavarjon hogy ez a módszer szinte csak lányoknál jön be :D
Bár a te módszered se semmi, mondja meg nyíltan hogy kedveli meg talizzanak, de szerelmet ne valljon neki, kb no comment.. na ezzel fogod teljesen összezavarni az egyébként is zavarodott szociopata lányt. Csacsipanni :)
Hajaj! Volt dolgom ilyen lánnyal. Ő is mindig olvasott, és nem volt túl szociábilis. Diszkréten közeledtem felé, mert látszott, hogy max így van esély bármire is. Egyszer egy hatalmasat zakózott a hóban. Óvatosan, tényleg minden hátsó szándék nélkül felemeltem a földről, ami azzal járt ugye, hogy pár másodpercig a karomban volt. Tisztára zavarba jött. Az eset után többet nem jött a busszal. :P
Ha nagyon tetszik, és sok időd van, akkor próbálkozhatsz persze. Én szurkolok!
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: azt szerintem már elérted, hogy figyeljen rád, hogy hogyan hóditsd meg, az meg egy nagyon jó kérdés. Szerintem valahogy kerülj vele négy szemközti helyzetbe, és mondd meg őszintén, hogy mi a helyzet. Úgy látom, alaposan bele vagy már zúgva. ÍSzerintem szerelemről azért ne beszélj. Az ölelés szerintem végülis jó jel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!