Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs már önbizalmam?

Miért nincs már önbizalmam?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni..:

18 éves fiú vagyok,kb 2éve kezdtem el buliba járni,az elején még kavargattam lányokkal(csóknál sosem volt több..sajnos),és kb egy év után már semmi nem történt..

Volt egy lány akit 3éves ismertem meg,benne nagyon csalódtam,2évig küzdöttem érte,de hiába..

Talán még mindíg ennek a kudarcnak a hatása alatt vagyok,és ezmiat sincs önbizalmam?

Mit tehetnék?

Nagyon szeretném már túltenni magam rajta,mert szeretném már ha beindulna az életem..Még nem volt normális barátnőm,vagyis volt akivel együtt voltam 2hónapig de végig hazudott,csak kihasznált anyagilag..

Voltak kavarásaim is,de csóknál több nem volt soha..

Szóval mit tehetnék hogy jobb legyen ez az egész?

A normális válaszokat előre is köszönöm!

2014. dec. 17. 18:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy legalább csók volt. Nekem az se fog összejönni soha :D Ha ezzel végeztél, sz@rd le a társadalmat magasról, ne érdekeljen, hogy ki mit gondol, és élj úgy ahogy szeretnél. Ettől feltehetően boldog leszel, a boldog emberek pedig vonzzák a többi embert
2014. dec. 17. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!