Hogy utaljak rá, hogy rá jöjjöm, hogy bejön nekem?
Figyelt kérdés
Van egy gyerek akivel nagyon jóba vagyok. Viszont én már többet akarok mint barátság.De nem akarok rá nyomulni de megkérdezni se tőle , hogy bejövök e neki. Hogy utaljak rá?2014. dec. 17. 17:49
2/3 anonim válasza:
Figyelj... a fiúk nem veszik ezt annyira véresen komolyan, mint a lányok. Hajolj hozzá közelebb, simogasd meg a combját kicsit, ha meg nem tetszik neki leállít, ha nem akkor pedig sikered van. A barátságotok emiatt nem fog sérülni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. De azt még el felejtettem mondani , hogy a gyereknek tetszik egy lány akinek van csajja. Akk ez már reménytelen lehet?
2014. dec. 17. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!