Létezik ilyen hölgy egyáltalán? PV ha igen ; )
Figyelt kérdés
Kivétel erősítő kellemes külsejű 23F vagyok (BP), eddigi bnőkkel, ismerkedések során sosem éreztem kényelmesen magam mivel, hobbim és érdeklődési köröm a filmkultúra, sajátos zenei ízlés és nerd kultúra... Igen átlag nyelven értsd kocka vagyok... De nem ez a zsíros képű k. anyázó, gép előtt döglő hülye gyerek. Mindenem a test edzés és szinte bármilyen social activity. Komoly állásom is van, ami kapcsolat keresés szinten elég hátrány... mivel ezekben a körökben végképp nem találok ilyen partnert... elvagyok bármilyen hölggyel, de a szakítás a felszínesség alá ásás után érkezett el mindig... szívesen lenné kegyütt oylan lánnyal, akinek saját gondolatai vannak réteg zenéről/ filmekről/ játék kultúráról. Ilyen lányok, PV ha érdekesnek találtok.2014. dec. 16. 17:02
2/7 anonim válasza:
Amennyiben magyar anyanyelvü vagy, akkor a kultúrával komoly bajok vannak nálad, a szóhasználatod meg a fogalmazásod elég érthetetlen.
4/7 A kérdező kommentje:
igen, nem a leszebb fogalmazás, de interneten vagyunk + melóban írtam dugiba... kész vagyok a tenni valókkal de azért a főnök nem díjazná ha látná, hogy ezzel ütöm el az időt
zene: electronic instrumentals, deep chill, kevésbé deep house
2014. dec. 16. 17:15
5/7 anonim válasza:
ja, az nem olyan réteg.
azt hittem már valami durva.
6/7 A kérdező kommentje:
a réteg zene véleményem szerint attól válik azzá, hogy: kevésbé ismert, valamint intellektuálisabb tartalommal bír, mint egy David Guetta szenny, vagy egy Linkin Park ... vagy bármi ami egy "zenei" csatornából eredhet manapság
2014. dec. 16. 17:21
7/7 anonim válasza:
Azt hittem az lesz a kiírás vége, hogy "Szívesen lennék együtt olyan lánnyal, aki leszop" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!