Miért minden pasinak a ku*vás lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
15/l2014. dec. 15. 22:21
1/14 Florian Geyer válasza:
Plot twist: nem is minden pasinak a kur*ás lányok tetszenek.
2/14 anonim válasza:
A felnőtt korosztályban ez már nem így lesz :)
3/14 anonim válasza:
Ez nem igaz, nekem például a szőrös, otthonkás házinénik jönnek be!
4/14 anonim válasza:
Mert senkinek nincs arra ideje ilyen korban, hogy három évig járjon veled szex nélkül, mire kitaláljátok, hogy mégse illetek össze.
5/14 anonim válasza:
Azért vannak kivételek, mint én is. :)
6/14 anonim válasza:
A 16 éves korosztályban sem így van!!
8/14 lucia99 válasza:
Ez nem igaz csak rosszakat fogunk ki :/
15l
9/14 anonim válasza:
1. Ott vannak, akik érdeklődnének a visszafogottabb lányok iránt, csak őket nem veszitek észre, vagy jöttök a "bocs, de nem érzek irántad semmit" szöveggel, mert a srác mondjuk átlagos külsejű vagy félénkebb. 2. Valahol megértem azokat, akik gerjednek a ribikre, velük legalább lehet mit kezdeni, a szürke nyuszikák meg hárítják még a normális pasik közeledését is, közben meg nyafognak, hogy senki nem néz rájuk, és már arra is heteket kellene várni, hogy egyáltalán a kezüket meg lehessen fogni, plusz ők is rendszerint a 10/10-es álompasira várnak, mert azt hiszik, hogy alanyi jogon jár nekik.
10/14 anonim válasza:
#4-es, hogy milyen igazad van :)
én 18 vagyok és inkább idősebb csajokra hajtok az általad leírt okok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!