Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csongrád megyei meleg vagy...

Csongrád megyei meleg vagy biszex fiúk van kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 15. 19:03
 1/5 anonim válasza:
japánba kéne menned!
2014. dec. 15. 19:23
 2/5 Peter__Griffin ***** válasza:
36%
Én a következő orszagokat javasolnám: Mauritánia, Szudán, Jemen, Irán, Szaúd-Arábia. Sok sikert!
2014. dec. 15. 20:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok!
2014. dec. 15. 20:44
 4/5 anonim válasza:
Figyelj ide, barátom. Magyarország elég konzervatív, hagyománytisztelő hely. Noha a mai ifjúság egy nagy sz*r (önkritika...), de annyira azért még nem amerikaiasodtunk el, hogy az ilyen undorító szokásokat is átvegyük. Éppen elég, hogy a sok gagyi amerikai ünnepet túl kell élnünk, meg mindenhol az a gusztustalan nyálnyelv (angol) van használatban, és már fertőzi a magyar nyelvet is, hát még ha elfogadnák a homokosokat... Atyaisten, na akkor húznék is el innét, az tuti... De szerencsére van egy erőskezű, konzervatív, nemzeti elkötelezettségű kormányfőnk, úgyhogy szerencsére ez nem fog bekövetkezni... Nos, én ilyen "pasik" keresésére az USÁt javasolnám.
2015. jan. 9. 17:34
 5/5 anonim válasza:
Nekem írhatsz bátran! :)
2015. ápr. 29. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!