Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy csini lanyt hogy ismerjek...

Egy csini lanyt hogy ismerjek meg?

Figyelt kérdés

Egy lany iszonyuan tetszik. Viszont nem ismerjuk egymast es mar nem is ugyanabban a varosban lakunk. Igazabol ettol fuggetlenul en meg szeretnem ot ismerni. De fogalmam sincs hogyan. Az ismeroseim nem tudom hogyan kerjem meg hogy mutassanak be neki, az hogy facebookon irjak neki eleg furanak, szanalmasnak talalom.

Szerintetek erdemes lenne irni neki? Vagy kerjek meg egy ismerosom hogy legyen kedves bemutatni neki valahogy?

19/F

2014. dec. 14. 23:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ja.
2014. dec. 14. 23:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Írjál má' rá, ne legyé' má' gyík! Úgy, hogy beszariskodsz, meg "az gáz" szövegeket nyomsz nem haladsz semmit sem előre.. Sok sikert! ;)
2014. dec. 15. 00:09
 3/3 anonim ***** válasza:
bejelölöd fb-n a, visszajelöl ha írsz látja , ha elolvasta és érdekled egy fikarcnyit is válaszol. b, ha nem jelöl vissza nem érdekled....(b alternatív verzió megkérdezi kivagy és már megint beszélgettek).Nem szánalmas jöttem már össze barátnőmmel úgy hogy először csak fb-n írtam rá :) Önbizalom kell hogy oda tudj menni egy ismeretlen lányhoz és férfiak/fiúk 95%-a nem is fogja megtenni vagy ha meg is teszi elbaltázza :)
2014. dec. 15. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!