Miért van, hogy egyik nap még aranyos, másnap meg már olyan lehangolt?
Van egy fiú, akit néhány hete ismertem meg. Találkoztunk személyesen is már néhányszor, akkor aranyos volt velem. És mostanában facen chatelünk sokat. Olyan furcsa, nem tudom eldönteni a viselkedéséből, hogy most akkor akar tőlem valamit vagy sem. Néhány napig írogat, rengeteget beszélünk, jól elbeszélgetünk, csupa mosolygós szmájlival ír, bókol, flörtöl velem, aztán a következő nap már úgy tűnik, mintha hidegen hagynám. Ez inkább akkor van, mikor én írok rá. Rendesen válaszol, visszaír, nem bunkó, csak olyan semmilyen...és ilyenkor általában hamar véget is ér a beszélgetésünk. Ilyenkor mindig elbizonytalanodom, hogy valóban akar-e engem, de elhívott megint találkozni, úgyhogy valami csak van a levegőben... Csak nem értem, akkor miért ilyen semmilyen néha.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!