Nem jelölt vissza, felhívjam még?
Figyelt kérdés
Tegnap a buliban táncikáltam egy csajjal, sokszor rám is mosolygott amikor épp másokkal beszélgettem. A végén elkértem a számát is mielőtt elmentem. Nem hívtam még föl, de bejelöltem fb-on, észre vettem, hogy újra kivan rakva az ismerősnek jelölés az adatlapján, bejelöltem újra, azt hittem elsőre elfelejtettem, de később megint visszaváltott.
Nem igazán értem miért, nagyon úgy tűnt, hogy jó vagyok nála, és nem is voltunk ittasak vagy ilyesmi.
2014. dec. 14. 18:41
1/8 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik, fölhívjam még holnap vagy kosár és hagyjam a francba?
2014. dec. 14. 18:41
3/8 anonim válasza:
Nem értek hozzá,de szerintem nem jelölt vissza téged,hanem kinyomta...ezért rakta ki a face ujra,hogy bejelöld..
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is, csak nem értem....
2014. dec. 14. 18:44
6/8 anonim válasza:
Egy hívást megér. Kérdezz rá ha kertel küldd el a jó k.anyjába. röviden.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szánalmas lenni, hogy fel is hívjam, csak már bánom, hogy nem azzel kezdtem. Így, hogy 2x jelöltem kicsit gáz lenne. Egyszer már volt ilyenem, akkor kavartam egy csajjal, másnap az se jelölt vissza, de ő még fiatal volt, gondoltam esetleg ittas volt csak nem vettem észre. Nincs semmi nagyon gázos képem vagy posztom kint, ezért nem értem.
2014. dec. 14. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!