11/18 anonim válasza:
Cupido másfelé röpköd éppen... Én se nagyon találok egy szikrányit se.
12/18 anonim válasza:
Nyugi, biztosan meg fogod találni a hozzád illő személyt! Tudod, türelem rózsát terem ;)
13/18 anonim válasza:
Ráérsz még bőven. 16 évesen nekem sem volt még senkim. De annyira akkor még nem is hiányzott. Illetve kellett volna valaki, akinek én nem kellettem. Más meg nem érdekelt.
14/18 anonim válasza:
Gondolom mindjart kiderül hogy milyen "normalis vagy,erett,mas mint a többi lany" de a gonosz felszínes fiúk nem vesznek eszre..
15/18 A kérdező kommentje:
En ilyet nem mondom olyan vagyok amilyen vannak hibaim ugy gondolom mindenkinek. Nem vagyok ez a nagy bulizos mivel kemeny a suli nem nagyon iszok alkoholt mivel nem vagyok erte oda.nem cigizek ilyen lanyokat nem veszik eszre
2014. dec. 14. 18:51
16/18 anonim válasza:
Ne is légy olyan mint a csorda hisz ők csak elvakított,buta birkák akiket a média nevel és nem a szüleik,emellett nincsenek ambícióik.
Nézd meg,szerinted ezekből a 13 éves kis p*csákból mi lesz 5-10 múlva ha nem örömlány,ez a sorsuk talán,de az ilyen meg is érdemli.
Amúgy én is bizonyára "lúzernek" számítok mert 18 éves létemre eddig csak két barátnőm volt.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem vagy ezert luzer de en 16 vagyok es meg senkim nem volt
2014. dec. 14. 19:06
18/18 anonim válasza:
Ez aztan katasztrófa. 16 évesen meg nem volt senkid. Borzasztó.
Nekem 19 evesen nincs es nem volt megse vagyok kiakadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!