Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk segítség én ezt már nem...

Fiúk segítség én ezt már nem értem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, még kb 2 hónapja kezdtünk el szemezgetni ez egyik barátjának azt mondta, hogy én tetszem neki és kb egy hónapja ráírtam facebookon tök jót beszélgettünk aztán rá egy hétre megint írtam neki meg se nézte nem válaszolt rá pedig volt fent nem is egyszer ez kb 3-4 hete és azóta is folyamatosan néz és szemezik velem, ha meglát akkor általában köszön nekem. de akkor nem értem, időközben rájött volna, hogy mégsem kellek neki?

2014. dec. 14. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet ,hogy egyszerűen csak megijedt. Ha legközelebb találkozol vele kezdeményezz beszélgetést ;)!
2014. dec. 14. 14:14
 2/5 To7ka ***** válasza:
Ne pörögjetek rá ennyire a fb-ra. Határozottan ezért nem használom kapcsolattartásra. Nyugodtan menj oda hozzá személyesen, kérdezd meg, hogy van-e kedve beszélgetni veled. Ha bunkón, hülyén reagál, beszólsz neki, hogy "aha, aztán úgy bámulsz mint egy kukkoló", és az önérzeted is rendbe lesz, tisztáztátok. Ha meg tetszel neki és beszélget veled, akkor is neki lesz ciki, hogy a lánynak kellett leszólítania, mert Ő nem merte..
2014. dec. 14. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
biztos próbál hüde elérhetetlennek tűnni
2014. dec. 14. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy földönkívüli
2014. dec. 14. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsó XD

amúgy úgy gondolom nem egy félős típus :/

2014. dec. 14. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!