Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent? (Lent)

Mit jelent? (Lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki oran melyen a szemembe nez , mosolyog es tatog valamit. Szunetekben es neha oran is szoktunk beszelgetni o mindig kozel hajol hozzam plusz meg hulyeskedunk, de van egy lany aki tetszik neki mindig egymas oleben ulnek es rohognek meg mosolyognak egymasra, tehat egyertelmu, hogy a csajnak is bejon, miert csinalja ezeket velem, ugy erzem csak szorakozik. Probaltam mar lerazni de mindig megfogja a kezemet es visszarant.

2014. dec. 14. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálja bebiztosítani magát. Ha az egyik nem jönne össze, még mindig ott a másik.
2014. dec. 14. 13:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Hat ez nem rul fer... Koszi a valaszt ment a zold!
2014. dec. 14. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
*tul
2014. dec. 14. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
tátog? miért, néma?
2014. dec. 14. 13:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, oran amikor nem ulunk kozel akkor mond valamit
2014. dec. 14. 13:23
 6/7 anonim válasza:
Szerintem a másik lánnyal barátok csak, és azok is akarnak maradni. Ha valaki tetszik nekem nem csinálok vele ilyeneket csak úgy. Ha tetszik, akkor majd esetleg csak akkor, ha már együtt is vagyunk. Remélem érted amit mondani akarok.:) És azt, hogy te tetszel-e neki, azt nem tudom.. Szerintem te kell érezd. Próbálj minél jobban lenni vele, beszélgessetek többet, néha kezdeményezz te is, és majd esetleg beszéljetek ilyesmi témáról is. Hajrá!:)
2014. dec. 14. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:
De nekem o nem tetszik csak a baratom :(
2014. dec. 14. 17:10

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!