Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megkaptam a nevét és a telefon...

Megkaptam a nevét és a telefonszámát, hogyan tovább? 27L

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kicsit gyerekes, mert általában én szoktam megadni a telefonszámom és akkor minden ok.

De most lány létemre én kaptam meg egy srác telefonszámát, pontosabban nem is nekem, hanem a barátnőmnek adta oda, amíg kimentem a mosdóba. Egy cetlire feliírta a teljes nevét és a telefonszámát, ezzel eleve megnyitotta, hogy sms, whats up, vagy facebook-on keresztül is megtalálom.

Kb 2 hónapja szemeztünk az egyik szórakozóhelyen ahol dolgozik. De tegnap valahogy úgy vettem észre, hogy a barátnőmmel is szemezik meg mindenkivel.

Aztán mikor kijöttem a mosdóból megakartam kérdezni tőle, hogy most mit akar, hogy én hívjam vagy a barátnőm, de nem nagyon értett meg, vmi olyasmit mondott, hogy látjuk egymást sokat és tartsuk a kapcsolatot és mivel dolgoznia kellett elment.

Szóval így, hogy nem is nekem adta meg a telefonszámát, és nem is tudom biztosra, így egy kicsit fura.

2014. dec. 13. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
jelöld FB-n és duma
2014. dec. 13. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem egy potya kúráson kívül nem sok mindent akarhat így az elmondásodból ha érdekel az alkalmi szex akkor hajrá ha nem inkább keress egy normális fiút/férfit.
2014. dec. 13. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 például téged! mih? :D
2014. dec. 13. 15:47
 4/8 A kérdező kommentje:
azt miből gondolod, hogy csak potya kúrás ?
2014. dec. 13. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:

ebből sztem még bármi lehet, lehet hogy a többi csajjal akar dugni, veled meg vmi komolyabbat akarna, hiszen veled beszélgetni is szeretne

hivd fel, és mennyetek el csinálni vmit

2014. dec. 13. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy hülye po:cs! Te meg egy oltári naiv másik p vagy! 27 évesen annyi eszed sincs mint egy 12 évesnek!

Ha téged akarna, akkor AMIKOR BESZÉLGETTETEK elhívott volna randira vagy bármi más!

2014. dec. 13. 16:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem beszelgettunk soha, soha nincs ideje. tul forgalmas az a hely.
2014. dec. 13. 17:57
 8/8 A kérdező kommentje:
1-2 szot valtottink.de nincs ideje tobbre
2014. dec. 13. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!