Tetszem neki? Féltékennyé akar tenni?
Figyelt kérdés
Tetszik a fiú lakótársam,azt hiszem én is neki,sokszor szemezünk,mosolyog rám,amikor szomorú vagyok,akkor mindent megtesz ,hogy felvidítson. Többször megérintett a beszélgetéseink közben.Megjegyez mindent,amit mondok neki,áthív filmezni magához,féltékeny ,ha más sráccal találkozom( azt hiszem)Többször főzött már nekem ebédet,folyton kérdezget,mindent szeretne tudni rólam,.Szokott piszkálni is,húzza az agyamat.Bár azt közölte velem,hogy nyugodtan hozhatok fel pasit. A minap azt ecsetelte nekem,hogy hiánya és van,és találkozik egy csajjal.... Ott nem történt semmi köztük.... Nem értem....Ha tetszem neki,akkor miért nem lép komolyabban??????2014. dec. 13. 00:54
1/4 anonim válasza:
Mert fél, hogy rámenne az együttlakásra a dolog, ha nemet mondasz. Nyugodtan szabad ám filmezés közben odabújni hozzánk ilyen esetben, és simogatni, masszírozgatni egymást utána. Adj zöld utat neki, ha kívánod.
2/4 anonim válasza:
Nem értem miért kell a sok játszma? Ha valami érdekel kérdezd meg és kész!
3/4 anonim válasza:
Esetleg te is adhatnál pozitív jeleket, ahelyett hogy passzívan elszenveded a kedvességét. Jó, hogy nem próbál többet, ha egy műanyag babába ütközik, aki pasikat hurcol fel. Miért nem tudnak az emberek kommunikálni?
4/4 anonim válasza:
Ő már mindent megtett, de te lehet semmi jelet nem adtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!