Csajok! Melyik fajta jön be jobban (lent részletezve)?
Ha egy srác :
- Szőrös : Nem borotválkozik, viszont ápolja magát.
- Közepesen szőrös : Van rajta szőr, viszont időnként megborotválkozik mindenhol, nem olyan a mellszőrzete mint David Hasselhoffé volt a 80-as években, hanem odafigyel arra hogy mi hogy mutat jól.
- Csupasz : Borotva / gyanta mindenhol, hetente, nehogy egy szál szőr is maradjon rajta valahol.
Nektek melyik jön be ?
Korral együtt pls írjátok le, kíváncsi vagyok.
közepes(inkább mindenhol legyen borostás,az arca ill intim terület is, minthogy bozontor vagy teljesen sima legyen!)
28N
Ilyenkor bezzeg előjöttök csajok, amikor meg én érdeklődöm, akkor eltűntök.
Én kb a másodikba tartozom. Szoktam borotválkozni, az arcomon, és a hónaljamat, viszont a lábam, mellkasom, hasam az szőrös, nem borotválom le, mert b*zis lenne.
Mi férfiak legalább maradjunk már hűek a nemünkhöz. :D
Előzőleg válaszolt lányok írjatok ám nyugodtan, nem haragszom meg érte!
Miért kéne írniuk ? XD
Nem értem az összefüggést :D
A szőrösség ugyanolyan adottság mint a magasság vagy a farok mérete.
Akik nem szőrösek, azok nem tehetnek róla, (már akik nem a borotva miatt nem szőrösek) hogy az evolúciós fejlődésük során jobban eltávolodtak a szőrös majmoktól...
Kettes, de bajusza az lehet, ha nem olyan nagy bozontos, hanem olyan, ami nekem tetszik.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!