Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, ha rámosolygok...

Miért van az, ha rámosolygok valakire már azt hiszik, flörtölök?

Figyelt kérdés

Veletek is előfordult már, hogy rámosolyogtatok egy ellenkező nemű idegenre az utcán vagy tömegközlekedési eszközön, és bepróbálkozott nálatok, mert szerinte flörtöltetek?

Nem értem, ennyire furcsa, ha valaki mosolyog?

2014. dec. 12. 17:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Örülnék, ha senki sem 'hülye p|csázna' le ismeretlenül, köszönöm.
2014. dec. 12. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
4%
mi meg örülnénk ha abbahagynád ezt a nagy embersegítő tevékenységedet
2014. dec. 12. 18:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Igaz, sokkal kellemesebb lenne, ha fapofával és gyilkos tekintettel járkálnék. Köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmemet.
2014. dec. 12. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is mosolygós lány vagyok,és szerintem ebben semmi rossz sincs. Sőt, van aki kifejezetten jól fogadja.

Nekem múltkor egy ellenőr azt mondta a buszon" ritkán látni ilyen mosolygós arcot."

Szóval emiatt ne aggódj, nem Te tehetsz róla,hogy ma már az emberek többségének fura,ha valaki jól érzi magát a bőrében.

És mielőtt bárki is nekem esne: Igen,tudom,hogy milyen nehéz helyzetek adódhatnak, ami miatt nem lehet vidámnak lenni, de akkor is meg kell találni mindenben egy picike jót ami okot ad a mosolygásra.

2014. dec. 13. 21:01
 15/17 anonim ***** válasza:

szerintem tök aranyos lehetsz :3 nekem nagyon tetszene egy ilyen lány

sztem azért mozdulnak rád, mert sok a kiéhezett fickó, akik, ha egy kis esély tának, hogy összejöhetnek veled, akkor rögtön rávetik magukat, ezért ne okold őket, mert úgy vannak vele, ha nem próbálják meg, akkor egész évben azon bánkódnak, hogy nem ismerhettek meg egy ilyen lányt :) milyen idős vagy amúgy? nem ismerkedés céjából, csak kiváncsi vagyok rá :)

2014. dec. 14. 22:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, mindig mosolygok, idegenekre is, és csomó srác flörtölésnek veszi, pedig egyszerűen csak ilyen a természetem.
2015. márc. 26. 17:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Velem már olyan is, hogy ennyitől totál szerelmes lett az illető. De olyan is volt, hogy én lettem ennyitől totál szerelmes, úgyhogy nem hibáztatom. Tapasztalatlanoknál ez így megy. :-)

Egyébként nem furcsa, ha valaki mosolyog, csak úgy értelmezheti az illető, hogy tetszik neked.

2015. márc. 28. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!