Miért van az hogy nem fogadja el, hogy nem akarok már vele barátkozni? L
Figyelt kérdés
Az illető egy srác, kavartunk, és ő inkább barát akar maradni, én pedig nem szeretnék vele jóban lenni, mert nem hiszek a fiú-lány barátságba, se pótlék, se semmi ilyesmihez nem társulnék, miért van az, hogy ő ezért hülyének tart, leszól, és u.úgy keres, néha nyomul, nem fogadja el a döntésem?2014. dec. 10. 23:36
1/2 A kérdező kommentje:
Ha nem egyértelmű kavarás alatt csak egy csók csattant el, szex nem volt :)
2014. dec. 10. 23:39
2/2 anonim válasza:
lehet megérezte a szád izét és többet akar vagy csak simán retardált és nem érti. nem akarok lenéző lenni de szerintem azok a férfiak (férfi létemre) szerintem nem érdemelnek túl sokat akik azt a szót nem tudják értelmezni hogy nem. ha annyira nem akarsz vele semmilyen kapcsolatot tartani akkor tiltsd le mindenhol. telefonon is van feketelista lehet hozzá számot adni illetve facebookon is mindent le lehet tiltani vagy egyéb helyeken ahol esetleg összefuthattok kerüld el és ne feltűnösködj számára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!