Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tul hamar jovok zavarba és...

Tul hamar jovok zavarba és pirulok el. Mit lehet tenni? 16/L

Figyelt kérdés

A problémám az az hogy ha egy fiuval beszélgetek akkor nagyon hamar elpirulok elég egy kis mosoly. Lehet hogy azért mert még nem volt barátom, de nagyon rossz mert ezt a fiuk konnyen félreérthetik. Ezt a pirulást nem úgy értsétek hogy mindig csak akkor ha hosszasan néznek a szemembe. Egyszerűen megijjedek ha valaki rám néz mert nem tudom hoy mit gondolhat rólam és ha még elkezd dícsérni is akkor teljesen kiakadok mert nem tudom hogy gúnynak szánja vagy komolyan gondolja... Sajnos ezt már az osztálytársaim is észre vették és van egy pár fiu aki ezt kihasználja és azon van hogy folyton zavarba hozzon. Tudják hogy konnyen zavarba jovok és én olyan vagyok hogy úgy próbálom távoltartani az ilyen embereket hogy elküldom őket, viszont sokszor amikor látják hogy ideges vagyok azért se mennek el és még jobban mondják a szép dolgokat és ezt már nagyon nehezen bírom... Ilyenkor sokszor arra gondolok hogy azért szórakoznak így velem mert csúnya vagyok vagy mert nem kedvelnek, de igazából sokan azt mondják hogy szép vagyok de én nem mindig tartom magam szépnek...

Szerintetek miért csinálják ezt a fiuk? miért hoznak szándékosan zavarba? Azért mert még nem ismernek eléggé és azt látják hogy csendes vagyok és hogy még nem volt barátom? vagy mert nem kedvelnek? Hogyan kezeljem az ilyen helyzeteket? Mit tegyek ha mondjuk mellém ülnek és direkt bámulnak? Mert legszívesebben elbújnák a világ elől ilyenkor mert nem bírom a szemkonktaktust. Bocsi a helyesírási hibákért és a hosszú bonyolult fogalmazásért. kérlek segítsetek.. és a válaszotokat előre is koszonom :)

2014. dec. 10. 21:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd meg ezt a szokásod, nagyon aranyos :3
2014. dec. 10. 21:54
 2/18 lucia99 válasza:
Szerintem mi rokonok vagyunk :D :) 15/L
2014. dec. 10. 22:14
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom de már nagyon idegesít hogy mindig elpirulok ha valaki a szemembe néz.. :(
2014. dec. 10. 22:23
 4/18 anonim ***** válasza:

Tolakodonak hangzik de szivesen ismerkednek veled, ha gondolod irj :)

Ez a szokasod pedig aranyos szoval ne aggodj :)

Amugy 17f :)

2014. dec. 10. 22:24
 5/18 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem is aranyos dolog ez a pirulósdi. :) 16/
2014. dec. 10. 22:40
 6/18 anonim válasza:
*16/F
2014. dec. 10. 22:41
 7/18 anonim válasza:
sorstárs:DD ugyan ilyen vagyok, annyi különbséggel, hogy én ennél is jobban túlreagálom a dolgokat és megszólalni sem tudok ilyenkor és remegek mint egy kocsonya :D viszont csak akkor, ha az a fiú tetszik. amúgy nem érdekel.
2014. dec. 11. 17:32
 8/18 A kérdező kommentje:
orülok hogy nem é vagyok az eggyetlen :) de szerintetek mit lehet tenni? mert már nagyon idegesít hogy a fiuk az osztályból direkt zavarba hoznak és jókat nevetnek rajtam :( nem értem hogy ez nekik miért jó :(
2014. dec. 11. 19:35
 9/18 anonim válasza:
ilyen szemetek az emberek,ha észreveszik,hogy mi az ami zavar akkor direkt csinálják,ezt élvezik,mert ugye az a menő,hogy aki valami miatt más,azt bántani kell,nem értem az ilyeneket.Van ilyennel tapasztalatom és még biztos nagyon sokan vannak/voltak ilyen helyzetben.Kitartás 1x meg kell,hogy unják :) írhatsz nekem bővebben,hogy mennyire súlyos a helyzet,megpróbálhatok segiteni,kitalálni valamit
2014. dec. 12. 00:49
 10/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez rosszabb e vagy jobb de én meg nagyon könnyen elsírom magam. (Igaz ezt az osztályban nem tudják.) 16/L
2014. dec. 12. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!