Tul hamar jovok zavarba és pirulok el. Mit lehet tenni? 16/L
A problémám az az hogy ha egy fiuval beszélgetek akkor nagyon hamar elpirulok elég egy kis mosoly. Lehet hogy azért mert még nem volt barátom, de nagyon rossz mert ezt a fiuk konnyen félreérthetik. Ezt a pirulást nem úgy értsétek hogy mindig csak akkor ha hosszasan néznek a szemembe. Egyszerűen megijjedek ha valaki rám néz mert nem tudom hoy mit gondolhat rólam és ha még elkezd dícsérni is akkor teljesen kiakadok mert nem tudom hogy gúnynak szánja vagy komolyan gondolja... Sajnos ezt már az osztálytársaim is észre vették és van egy pár fiu aki ezt kihasználja és azon van hogy folyton zavarba hozzon. Tudják hogy konnyen zavarba jovok és én olyan vagyok hogy úgy próbálom távoltartani az ilyen embereket hogy elküldom őket, viszont sokszor amikor látják hogy ideges vagyok azért se mennek el és még jobban mondják a szép dolgokat és ezt már nagyon nehezen bírom... Ilyenkor sokszor arra gondolok hogy azért szórakoznak így velem mert csúnya vagyok vagy mert nem kedvelnek, de igazából sokan azt mondják hogy szép vagyok de én nem mindig tartom magam szépnek...
Szerintetek miért csinálják ezt a fiuk? miért hoznak szándékosan zavarba? Azért mert még nem ismernek eléggé és azt látják hogy csendes vagyok és hogy még nem volt barátom? vagy mert nem kedvelnek? Hogyan kezeljem az ilyen helyzeteket? Mit tegyek ha mondjuk mellém ülnek és direkt bámulnak? Mert legszívesebben elbújnák a világ elől ilyenkor mert nem bírom a szemkonktaktust. Bocsi a helyesírási hibákért és a hosszú bonyolult fogalmazásért. kérlek segítsetek.. és a válaszotokat előre is koszonom :)
Tolakodonak hangzik de szivesen ismerkednek veled, ha gondolod irj :)
Ez a szokasod pedig aranyos szoval ne aggodj :)
Amugy 17f :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!