Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor szeretem? (többi lent)

Most akkor szeretem? (többi lent)

Figyelt kérdés
van egy lány. Meg voltam, vagy még most is megvagyok érte őrülve. De lett egy barátnőm, szégyellem de csak azért hogy őt elfelejtsem. Ha a barátnőmre gondolok néha szeretetet néha pedig szex iránti vágyat érzek, de a másik lány elmondta hogy tőle ne várjak semmit. De látszólag örül mert mindig mosolyog ha lát. Ebből gondolom, örül hogy szeretem.. Folyton a szexen jár az eszem. De az, aki megmondta hogy sosem leszek az ő barátja.. mindig neki mondok el mindent, és megértően válaszol. persze őt is megfektetném, de tőle többet szeretnék. Meg talán a mostani barátnőmtől is, de hát akivel most együtt vagyok, az... Számomra nem szebb sem jobb, mint akit elfelejthetnék vele

2014. dec. 10. 16:52
 1/2 anonim válasza:
Most épp nem vagyok ebben a helyzetben, de voltam... Amire rájöttem: mindig kiszúrtam a ''szerelempótlékkal", így amíg el nem múlt a reménytelen szerelem inkább csak szexpartnereket kerestem. A barátnődet szeretheted, kívánhatod, de ez nem ugyanaz, mint a szerelem. Lehet, hogy ő is érzi, és vár, hátha túljutsz rajta, de lehet, fogalma sincs. Ne szúrj ki vele, ha még megbeszélni sem tudsz vele semmit, akkor hagyd ott. És igen, a lányok örülnek, ha szeretik őket:-) , akkor is, ha esélyt sem adnak.
2014. dec. 10. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Istenem!? Most ki vagyok akadva...

Te szereted azt a lányt, aki nemet mondott neked félelemből! (vagy ki tudja milyen más okból, csak kifogás, mert ezt meg kéne beszélned vele!)

De ember, ha mégis Őt szereted, akkor meg minek a másik állj a lány elé és mondd meg neki, amit érzel vagy eszelj ki valamit amivel megnyithatnád magadnak/ megszerezhetnéd. De nekem el ne felejts GONDOLKODNI, mielőtt teszel is valamit. Mert szerintem egy igazit/ szerelmet sem könnyű megszerezni, tehát tenni kell érte, mert a szíved mélyén...

Vagy várni kell, ... Aztán ha végső esetben se így se úgy nem jön össze csak akkor hagyd ott, de akkor teljesen véglegesen.

2014. dec. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!