13-17 ev közötti csajok! Nektek milyen srácok jonnek be külsőre es belsőre?
Belsőre: Szeressen tanulni (hátha rávesz engem is :D), szeresse a zenét, legyen egyedi! Mindig legyen SAJÁT véleménye, ne majmolja a többi tömegizét.. Nem árt ha a mai humor mentes világban van humora. Illetve az is előny ha kedves és türelmes. A nyugodt, türelmes pasik a gyengéim :D
Külsőleg: Nincsenek nagy elvárásaim, legyen magasabb mint én (172cm vagyok) legyen legalább olyan hosszú haja, hogy bele tudjak túrni. Imádom a nagy kiskutya szemeket, de azt is ha valaki csak sunyin rámsandít, szóval a szemre nézve sincs konkrétum :P Külsőleg még talán annyi, hogy legyen saját stílusa, nem akarok valami hülye klónnal járni az utcán. És ne legyen nálam véznább.
14/L
Külső: sötétbarna haj, kék szem. Legyen magasabb mint én tehát 180 és 195 között. Ne legyen soványabb mint én (sajnos mostanában egyre több az olyan fiú aki 17 évesen nincs 50 kg) és semmiképp se legyen páva... Az nem baj ha közepén kicsivel hosszabb a haja s fel van állítva, de akkor szélén ne legyen zérós mert az úgy csúf. Legyen sportos.
Belső: legfontosabb hogy legyen rendes velem és ne szégyeljen mások előtt. Legyen bátor de ne vigye túlzásba a hősködést és szájalást. Ne akarja hogy mindig neki legyen igaza még ha tudja hogy nincs is. Legyen megértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!