Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Szerintetek mennyire...

Lányok! Szerintetek mennyire helyes?

Figyelt kérdés

Szóval egy nagyon kedves és aranyos 18 éves srác és igazából csak látásból ismerem, de eszméletlen menő, cuki és nagyon-nagyon vicces és véleményekre lennék kíváncsi hiszen a szerelem megszépíti az embereket :) Ja és nagyon barátkozó mindenkivel nagyon gyorsan összehaverkodik és olyan kis baba arcú :3

[link]

2014. dec. 10. 02:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
abszolút nem 23L
2014. dec. 10. 03:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez a genetikai hulladék,ha valóban 18 éves.

18 évesen már férfi az ember.

Azért ne így nézzen már ki egy férfi.

2014. dec. 10. 03:17
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is 12-nek néztem.
2014. dec. 10. 05:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Mint Nyilas Misi xdddd
2014. dec. 10. 06:44
 15/19 anonim válasza:
max 13 éves de a 12 éves csajoknak tuti bejön XD
2014. dec. 10. 06:51
 16/19 anonim ***** válasza:

Kritikához mindenki ért.

Nézd abban igazuk van a többieknek h 14- nél többnek nem néz ki.

Visszont a hajával semmi gond. Van akinek tetszik eze fajta haj stilus van akinek nem. De ha már valakinek nem tetszik mondja azt h a haja se jó.

És kész.. de ne kisfiúzza le.. bár mindenki magábol indul ki. Igen tudom hogy én is azt mondtam h 14-nek nézem de nem a haja miatt. A kisfiúságot visszont a haja miatt mondták én nem a haja miatt. Ha nem a stilus véget. Nekem tetszik de ha arrol lenne szó h járnék e vele hát.... talán. Egyáltalan nem menő ő olyan félénk csendes és kedves és cuki bár egy "18" évesre a cuki szót nem igazán mondanám. Te visszont csak menőzni szerettél volna csak nem jöt össze, sziplán menőzni nem vagy te szerelmes mert aki az az ide nem raki egy kérdés olyan szemszökből hogy helyes-e a "pasim" vagy nem. Ne légy butus.. ezt még 3n se veszembe. Aki szerelmes akkor az. De nem kérdezketi mindenkitől helye e a barátja. 14/L

2014. dec. 10. 07:39
 17/19 anonim ***** válasza:
18-nak nem nézel ki, Angol úrigyereknek látszol. Te villamosmérnök leszel.
2014. dec. 10. 09:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Elég jó kritikát írtál saját magadról a kérdésedben.Csak a korodat túloztad el.Első ránézésre,max általános iskolásnak nézel ki.Amúgy engem a justin bieber-re emlékeztetsz valamiért.Lehet hogy azért mert neked is olyan ratyi fejed van.
2014. dec. 10. 11:21
 19/19 anonim válasza:
Héjhéj #18!: Lehet h a srác gyerekesen néz ki, és nm is a legszebb, DE NEM ÉRDEMLI MEG HOGY JUSTIN BIBERHEZ HASONLÍTSD! Ennyire azért nem rossz a helyzet. :)
2014. dec. 30. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!