Mit szóltok ezekhez a talpmutogatós szelfikhez?
Figyelt kérdés
Egyes lányok olyan képet tesznek ki magukról közösségi oldalra, ahol - nyilván hasalva - a fejük mögött a meztelen talpuk néz előrefelé. Nem gáz szerintetek? Ország-világnak ilyesmit mutogatni?2014. dec. 9. 19:26
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves előző: hol olvastál ilyet, hogy zavar? :) Én csak megkérdeztem, mások mit szólnak hozzá.
2014. dec. 9. 20:09
12/13 anonim válasza:
Az áltagembert nem zavarja, egyátalán nem foglalkozik vele. Akit meg egy picit is zavar vagy valamilyen szinten foglalkoztatja, az jön és kérdez. Lehetséges, hogy nem zavar, de valamiért mégis itt a kérdés, mégsem mentél el mellette szó nélkül.
13/13 anonim válasza:
"Ország-világnak ilyesmit mutogatni?"
Mi az, hogy ilyesmit? Talpad neked is van jó esetben. Miért lenne baj? Egyáltalán miért kell ezzel foglalkozni? A lábfétisesek örülnek nekik, a többiek pedig nem fognak szörnyülködni, hogy "azta mindenit hát ezt hogy merészelte???", hanem átsiklanak fölötte. Igaza van az előttem válaszolóknak, ennyi erővel a kezedet se mutogasd.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!