Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálhatja ezt egy lány?

Miért csinálhatja ezt egy lány?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt akit nagyon szimpatikusnak találok, nagyon jól el tudunk beszélgetni, megvan a közös hang és mindig keresünk valami okot, hogy megérinthessük egymást. Néha ő megölel, máskor ha kérdezni akar valamit akkor megsimogatja a combomat, köszönésnél úgy ad puszit hogy megöleli a derekam és még egy csomó hasonló jel, hogy jó vagyok nála. Hétvégén el is hívott egy buliba, ahová nem akartam menni, aztán végül annyira nyúzott, hogy beadtam a derekam. Amikor kettesben maradtunk próbáltam megcsókolni (igaz elég rövid ideje ismerem) és nem engedte. Utána viszont megint találkoztunk és egyáltalán nem volt kínos, ugyanúgy volt minden mint előtte. Lehetséges, hogy idővel beadja a derekát, vagy ha elsőre nem ment akk felejtsem el? Igazából rohadtul nem akarom ezt feladni. Mindketten 23 évesek vagyunk, szóval nem ilyen tini hülyéskedésről van szó. Szerintetek miért utasított vissza?
2014. dec. 8. 17:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hívd el egy randira.
2014. dec. 8. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez is fura, már elhívtam kettesben és arra egyből igent mondott.
2014. dec. 8. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy csak korainak gondolta a csókot.
2014. dec. 8. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha elhívtad gondolom el is mentetek randizni,nem? Ott mi történt? :)
2014. dec. 8. 17:34
 5/6 anonim ***** válasza:
"Legyünk csak barátok" gyanús... a lányoknál a testi érintésnek, akár egy ölelés vagy puszi vagy kicsit jobban beleélt puszi, kedvellek, vigyorgás, náluk ez semmit nem jelent, sőt csókolózhatsz vele órákon keresztül, akár megtörténhet pár éjszaka továbbra se biztos hogy akar...
2014. dec. 8. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:
A randi még nem volt meg, mert csak csütörtökön találkozunk. De igent mondott egyből
2014. dec. 8. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!