Hogy láncolhatok magamhoz egy 30-as pasit szexel?
Figyelt kérdés
szexkapcsolatban vagyunk2014. dec. 7. 21:05
3/10 anonim válasza:
Bilincseld az agyhoz, es edd meg a kulcsot.
4/10 anonim válasza:
te hány éves vagy?
amúgy csináld jól, ne szólj bele a dolgaiba, legyél vele megértő és ne hisztizz ha nem akar veled romantikázni.... így tartósan keresi majd a társaságod, másképp nem...
ha másra/többre vágysz szerezz kapcsolatot, ne szexkapcsolatot
6/10 anonim válasza:
Sehogy. Aki szexkapcsolatba megy bele az pont változatosságot akar, úgyhogy előbb-utóbb úgyis megun, és keres másik szexkapcsolatot.
7/10 A kérdező kommentje:
nem szólok bele semmibe, sosem keresem, nem foglalkozom vele, nem nyomulok, jól érezzük magunkat csak nekem ez kevés :P
2014. dec. 7. 21:09
8/10 anonim válasza:
Tőle már nem fogsz többet kapni. De én is egy harmincas pasi vagyok, és pont kapcsolatot keresek.
9/10 Költőnő? válasza:
a szexkapcsolatnak pont az a lényege, h nem láncold magadhoz a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!