Hol lehet gótikus csajokkal találkozni?
Figyelt kérdés
Érdekelnének nagyon, de eddig nem jöttem rá, hol lehet velük megismerkedni, mivelhogy nem ismerek gótikus klubokat vagy zenekarokat, vampirefreaks-et meg már nem használ senki. Metál koncerteken szoktam látni ilyesmi lányokat, de ott nem ismerkedek.2014. dec. 7. 19:20
2/9 anonim válasza:
Azért a gót és a gótikus között van különbség. A gótikus egy építészeti stílus. Bár lehet, hogy te ezt tudod, csak ez esetben nem tudom értelmezni a kérdést. Amúgy metál koncerteken próbálkozz, vagy járd az utcát hátha feltűnik egy.
4/9 anonim válasza:
énsem talalálok ilyen csajokat... :/
pedig keményénen ráhúznék egyet a f... :D
6/9 anonim válasza:
#5 Nem jó...
...aszomra ;)
kérdező írj ki még egy kérdést és ragd a kulcsszavakba az "anime" kifejezést több sikerrel fogsz járni szm ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kéne szervezni haverokkal egy goth partyt, és meghívni az összes csajt oda :)
A goth lányokra gondoltam, csak mert a zenei műfajokat gothic metalnak meg gothic rocknak hívják, és az építészeti stílus is gothic architecture, szoktam keverni a kettőt.
2014. dec. 7. 21:58
8/9 anonim válasza:
Neoromán, esetleg Klasszicista semmiképp se jó??
Csakis és kizárólag Gót? :D
9/9 A kérdező kommentje:
#8 román csajokkal tudom hol lehet találkozni, de inkább kihagynám, kösz :)
2014. dec. 7. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!