Jogos, ha már kiábrándítónak érzem a srácot, aki
ilyeneket írt?
Jól érzed, kétszínű is és hazudik is.
2014. dec. 7. 12:26
"Pár nap múlva viszont egyszer csak elkezdett írogatni arról, hogy az ő kapcsolata egy csoda volt amire mindenki irigykedett…" Szerintem félre értelmezed, hol szerepel itt, h egy r.banc volt? Ellenkezőleg, hiányzik neki és visszasírja. A leveleidre meg valószínűleg azért nem válaszolt, mert nem akart csajozni a bnője mellett. Én azt látom, hogy most egy búfelejtő vagy csak neki, akinek a vállán kisírhatja magát..
2014. dec. 7. 12:29
3/10 A kérdező kommentje:
Viccelsz előző? :D Engem r.bancozott le!!! Kicsit burkoltan, de elég világosan.
Magyarázd már el, hogy abban hol olyan világos, hogy leri..bancozott?
Mert igen jó a szövegértésem, de itt egy picit sem jön le az, amire te gondolsz.
2014. dec. 7. 13:31
5/10 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy már küldtem neki üzenetet, amikor az exszel volt még. Akkor le..arta, de aznap este rögtön írt, mikor az ex szakított (pedig engem ez nem érdekelt egyáltalán, ugyanis nem szerelmes levelet küldtem neki korábban vagy ilyesmit). Már ebből is egyértelmű, minek nézett. Aztán kérdezgette, hogy "miért vagy ilyen kitartó, hogy még mindig írsz?". És egyszer elkezdett nekem arról írogatni, hogy amióta "szingli", mennyi r.banccal találkozik, és hogy ő nem érti a nőket, mert mindenki csak azt akarja, hogy vigye haza és d.gja meg (ezt így szó szerint előadta nekem), és egyértelműen Tőlem várta a választ, hogy miért is ilyenek… Hidd el, lehetett érezni, azokból amiket írogatott, hogy csak arra vár, hogy akkor én most ismerjem be, hogy én rá akartam nyomulni, mert én is olyan vagyok, mint azok akikről fröcsögött nekem.
Kétszínű kis k*csög. Mindazonáltal ne legyünk igazságtalanok, mert NEM rib**ncozott le, csak játszotta a nagyfiút, aki mindenkinek kell.
2014. dec. 8. 14:45
7/10 A kérdező kommentje:
Persze, nem írta le, hogy annak tart engem…de azért az olyan csajt, aki barátnős pasira "nyomul", azt általában úgy hívják. És ő azt várta, hogy ismerjem el, hogy nyomulni akartam rá, amikor még kapcsolatban volt.
az olyan csajt, aki barátnős pasira "nyomul", azt általában úgy hívják.
Igen, úgy. Csak sohasem a pasik, hanem az elhagyott barátnők.
2014. dec. 9. 08:54
9/10 anonim válasza:
Miért ráhajottál? Te tudod, de válaszodból kivéve igen. Akkor miért húzod fel magad ezen ennyire.
CSávókám örül, ha jut neki egy ribi, és ha ler*bancna nyiltan, nyugodtan ird meg, hogy még azok is elhagynak téged.
De inkább arról van szó, hogy kellesz neki, mert nincs más és felejteni más mellett könnyebb, de nem hasznos....
2014. dec. 15. 09:04
10/10 A kérdező kommentje:
Nem hajtottam rá. Csak írtam neki egy üzenetet, amiben semmi bókolás vagy nyalizás nem volt.
Mikor írtam neki, hogy én sosem nyomulnék, mert egy igazi nő nem nyomul, arra azt válaszolta, hogy "Ez jó… Te egy igazi nő vagy!". Ez talán kicsit pozitív, de szerintem megjátszotta magát.
Kapcsolódó kérdések: