Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác, aki ajándékot...

Van egy srác, aki ajándékot adott mikulásra? Többi lent.

Figyelt kérdés

Tökre meglepődtem, nem tudtam neki mást adni, mint puszit, de igazából nem az esetem, átlagos kinézett, nagyon szép kék szemekkel. Nagyon kedves figyelmes fiú amúgy... Szerelmet vallot 2 hónap ismeretség útán, s elhivott randizni, annyira aranyos volt, hogy nem tudtam akkor nemet mondani, de nem akarok tőle semmit... Nem az esetem, nekem a szép fiúk jönnek be :(

Hogy mondjam le a randit?

20L

2014. dec. 7. 11:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%

:D

Kamu!:)

2014. dec. 7. 11:45
 2/23 anonim ***** válasza:
szerintem adnod kéne neki egy esélyt, lehet hogyha kicsipi magát akkor jól néz ki :)
 3/23 anonim ***** válasza:
"nem az esetem, átlagos kinézett, nagyon szép kék szemekkel"
 4/23 anonim ***** válasza:
Tegyél egy szívességet nekünk férfiaknak, és mondd ezt el neki! Jobb, ha észhez tér!
2014. dec. 7. 11:46
 5/23 A kérdező kommentje:

Nem kamu...

Elmondom persze, de hogy tegyem, hogy ne bántsam meg?

2014. dec. 7. 11:47
 6/23 anonim ***** válasza:
Őszintén és egyenesen, és lehetőleg hamar. Ritka szar érzés ha valaki hitegeti a másikat.
2014. dec. 7. 11:49
 7/23 anonim ***** válasza:
Haha! Átlagos kinézetű!!! Haha, lúzer! A poszterinnek nagyobb a húspiaci értéke még 6-7 évig, aztán majd fordul a kocka :)
2014. dec. 7. 11:50
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Gyomrom felfordul a hozzád hasonló nőktől, már bocs...
2014. dec. 7. 11:51
 9/23 anonim ***** válasza:

Ezért kellett volna még akkor megmondani, hogy bocs de nem.

Most csóri sráccal elhitetted, hogy lehet valami köztetek. Most csak még jobban megbántod. De legyél egyenes és mond meg, hogy nem az eseted és nem akarsz tőle semmit.

2014. dec. 7. 11:52
 10/23 A kérdező kommentje:

#7 nem tom mit akarsz mondani...

#6 eszem ágában nem volt hitegetni, csak olyan szép szavakat mondott, és olyan jól esett, hogy egyszerűen nem találtam szavakat és annyit mondtam, hogy persze szívesen...

Tudom hibáztam és visszacsinálnám az egészet ha tudnám :(

2014. dec. 7. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!