Csajok miért van ez így?
Hiába oltogatnak, hiába támadnak téged, láthatólag mégis sikeresebb vagy a nőknél. Persze jönnek a kifogások, hogy azok a lányok primitívek, meg k#rvák (pedig nem is biztos, hogy így van, mert tuti akadt a nőid között értelmesebb is* - erre mindjárt kitérek kicsit), és az összes többi kibúvót a fejedhez vágják ilyenkor, ellenben mégis sikeres vagy náluk. Mégis fel tudsz mutatni valamit, mégis tapadnak rád.
Visszatérve az értelmesebb nőkre, meglepő, de sok értelmes nő is "megköveteli", hogy ne bánj velük tisztességesen, különben azonnal lepasszolnak, hogy te csak egy nyálas kis fütyi vagy. Ha kedvesen bókolsz nekik, egyből arra gondolnak, hogy meg akarod őket b#szni, viszont ha saját magaddal azonos rangban kezeled őket - úgy mint egy sokadrangú barátot, havert, ismerőst -, akkor máris mozogni kezdenek bennük a giliszták, hogy "ez a srác miért nem tekint rám úgy, mintha nő lennék? pedig az vagyok, egy bombanő! mégse veszi észre rajtam, hogy különb vagyok a többi lánynál..." stb.
Hiába magyarázzák, hiába ellenkeznek itt, GYK-n, ez pontosan így működik, ahogy leírtam. Lásd példának te és a barátod. Te sikeres vagy a nőknél, mert nem kezeled őket félistenként, a haverod viszont b#szhatja saját magát, mert normálisan, kulturáltan bánik a nőkkel, s az értékeiket próbálja felfedezni bennük. Te érdekes vagy a nők számára, mert nem borulsz egyből a lábuk elé, őt viszont le se szarják, mert tiszteli a nőket. Mindig röhögök azokon, akik megpróbálják a fentebbi elmélet/gyakorlat ellentétét bizonyítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!