Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit akar?

Szerintetek mit akar?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akiről nem tudom eldönteni mit akarhat. Néhány éve már ismerjük egymást, de mindigis elég semleges volt velem, csak akkor beszélgettünk ha én kezdeményeztem, de sosem volt bunkó vagy ilyesmi. Néhány hónapja újra elkezdtünk beszélgetni, és azt vettem észre, hogy valamellyest érdeklődik. Tudja, hogy a volt barátommal miért és hogyan szakítottunk, és ennek kapcsán többször felajánlotta, hogy ha jólesne valakivel beszélni róla, lelkizni, akkor nyugodtan forduljak hozzá. Illetve mondta, hogy talalkozzunk valamikor, ami tőle elég váratlan volt.

Nem tudom mit akarhat, mert az tuti hogy nem szexre megy... Ebben biztos vagyok. Viszont komolyabban nem érdeklődik, csak akkor ilyen "aktív" ha szomorú vagyok, amúgy ugyan olyan semleges, mint mindig, mint régen....

Szerintetek?

2014. dec. 7. 09:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem semleges, csak nem a pofázás az ő stílusa.

Szeretne téged, de annyira nem öntelt, hogy akarjon.

A döntés a tiéd.

2014. dec. 7. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!