Fontos e egy kapcsolatban?
-A külső
-A zenei ízlés
-A hobbik és szórakozás
-A világról alkotott nézetek
Egyenként fejtsétek ki kérlek!
Sajnos igen
REMÉLEM NEM!!!
Talán
Eléggé!
DE!
Szőrszálhasogató ezt írja majd:
IGEN IGEN IGEN IGEN
Közömbösék meg ezt
NEM Kit érdekel nem érdekel nem
A külső nem, csak az igényesség. Elvégre ha valakivel kapcsolatban vagyunk az külsőre tetszik nekünk.
A zenei ízlés nem az.
A hobbik és szórakozás részben, jó ja van közös érdeklődési kör, hobbi.
A világról alkotott nézetek részben az csak, de legjobb ha mindkét fél pártatlan vagy egyetért olyan kérdésekbe amik ide vonatkoznak, az se baj mondjuk ha eltér a nézetük de ha valamelyik fanatikus hülye, na ott már lehet probléma.
- Nem árt azért, ha vonzódnak egymáshoz a felek, tehát fontos.
- Szerintem nem, annyi, ha iszonyúnak tartom a másik zenei ízlését, akkor ne bömböltesse a zenéit, ha együtt vagyunk. :D De amúgy szeretek új zenéket megismerni, akár még jó pont is lehet, ha nem egyezik meg teljesen, miket hallgatunk.
- Talán, egy picit, maximum annyiban, hogy ideálisabb, ha olyan hobbija van ami szerintem is érdekes, így szívesen hallgatom amiket mesél róla, vagy esetleg részt veszek bennük én is.
- Hát azért valamennyire igen, pl. egy hímsoviniszta srác és egy feminista nő nem túl jó párosítás, nem igaz? :D De nem kell mindenben egyetérteni, csak ne legyenek hatalmas különbségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!