Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beszélgetéskor, közös programo...

Beszélgetéskor, közös programon mivel lehet arra sarkallni a pasit, hogy lépjen? (Bőv. Lenn)

Figyelt kérdés
Pasi 33, én 21. Szimpatikusak vagyunk egymásnak (én is neki!!), ismerkedünk, beszélgetünk, igaz, még csak nagyon rövid ideje (meg eleve nemrég ismertük meg egymást). Nem tutyimutyi pasiról van szó abszolút, csak nem akar ajtóstul rontani a házba, van 1-2 közös ismerősünk, akik korabeliek, meg amúgy is fiatal vagyok. Én sem azt akarom, hogy rögtön a fenekemet kezdje el fogdosni, csak az érdekelne, hogy mivel lehetne finoman bátorítani, hogy fogja meg e kezem, csókoljon meg, simogasson stb.
2014. dec. 5. 12:49
 1/1 To7ka ***** válasza:

Előbb általánosan ezt gondold át. Ha egy 33 éves pasi nem tudott kialakítani megfelelő egzisztenciát, és biztos párkapcsolatot, ÉS egy 21 éves lánnyal kezd, akkor az nem normális. Ő egy olyan típus, aki kizárólag a korát tudja felmutatni. És erről még hosszú oldalakat lehetni írni, de nagyon tipikus, hogy Te 21 évesen keresed a 33 éves "férfi" helyett a megoldást, hogy lépjen végre.

Ha a korábbiaktól mind eltekintünk arról lehet szó, hogy Ő sincs rendben a 12 év korkülönbséggel és személyes problémáival amitől szüksége van 12 év korkülönbségre, hogy férfinak érezze magát a lány mellett (a fenébe, csak nem tudok elvonatkoztatni:/). Ha ennyire ez tetszik vállald fel, hogy Te vagy a férfi, legyél vele olyan mintha 16 éves lenni. Tanítsd meg csajozni.

Jah, és utána bízz benne, hogy minden rendben lesz köztetek. Nem fogja folyamatosan úgy érezni a kapcsolatotok alatt hogy sikeresebb, jobb vagy nála, nem elég férfias még melletted se (korod miatt még), vagy ha esetleg a segítségeddel határozottabb lesz kitart melletted, és nem kutat új önigazolás után. Hajrá...

2014. dec. 5. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!