Milyen szórakozási lehetőségek vannak?
Disco-t már unom,a céltalan kocsikázás se a legjobb már , kaszinóba voltam utóbbi időben párszor , de oda se lehet álladóan menni. Mik vannak még? :S Ha tudnátok valamit (féleg,ami így estére,éjszakára van) akkor kérlek írjátok meg! Köszönöm:)
20f
bárok, kávézók.. vannak jó helyek csak sokba kerülnek
ha van egy pár haverod össze rettyinthetsz egy kis iszogatást ahová el lehet hívni csaj ismerősöket is
én ha single lennék azt csinálnám, hogy intéznék környékembeli csajokat mondjuk fb.-ról jelöllés után, vagy egy kis beszélgetés után... esetleg badoo, őket el lehet hívni moziba, kajálni, sétálni nem kifejezetten randi címén csak úgy.. ha elmegy veled és nem jön be a dolog személyesen akkor ennyi, megnéztél egy filmet v. voltál valahol szert tettél egy ismerősre, lány barátra és kész, jöhet a következő ami talán célba talál, valami ilyesmi
egyébként a fő kérdésedre vissza térve én a szabadidőmben edzek, úszok, xbox-ozok vagy filmet - tv-t nézek :D a diszkó engem sem vonz jelenleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!