Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedhetnék?

Hol ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés
18 éves férfi vagyok. Külsőről annyit, hogy viszonylag helyes, szőkésbarna, zöld szemű. Budapesten élek, és most jöttem ki egy viszonzatlan szerelemből. Erről annyit, a lánynak adtam egy rózsát, 2 nap múlva nem beszélünk többet. Ismerkedni szeretnék NORMÁLIS, SZELLEMI TEVÉKENYSÉGRE KÉPES nőkkel, akik szellemileg társam tud lenni. Elég jó mentalitással, erkölcsel rendelkezek. A bulizás azért nem, mert elviekben sem, máspedig, 2 és fél óránként ennem kell, mivel testépítéssel foglalkozok komoly szinten. Van ötletetek, hogy hol lehet normális lányokkal találkozni, és nem kell leinnom magam a földik, ill. nem egy buli? Válaszokat köszönöm. Idióták kíméljenek. :)

2014. dec. 4. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Az igen, már 18 évesen férfi vagy? :D

Egyébként szerinte ismerkedni akárhol lehet, pl: vásárlás közben, edzőteremben, buszon... ;)

18/NŐ(csakazértmertteférfivagy!!!!)

2014. dec. 4. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ismerősökön kereseztül, koncert, galéria, kiállítás, egyetem, bolt, stb.
2014. dec. 4. 21:53
 3/3 anonim válasza:

Nekem is zöld szemem van! :D

Viccen kívül,bulikban nem is érdemes próbálkozni,mert oda ÁLTALÁBAN nem járnak nagy értelmiségi emberek(tisztelet a kivételnek).

Sajnálom,hogy rosszul sült el a rózsás-ügy.Mindenesetre,ha van kedved beszélgessünk (barátkozzunk),ha nem más,van rengeteg lány ismerősöm :P :D

18/l :)

2014. dec. 4. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!