A mai világban lehet még olyan nőkkel találkozni, akik minimum Anthony Robbins féle könyveken művelődnek, illetve hasonló témájú könyvek érdeklik őket?
Figyelt kérdés
Önismeret, önfejlesztés magasfoka.2014. dec. 3. 20:33
11/21 anonim válasza:
Tudod, vannak, akiknek nincs szükségük könyvekre, h abból tanulják a nagyszerűséget, mert ők így születnek.
12/21 anonim válasza:
Most utána néztem ennek az Anthony Robbins-nek, és azt írták, NLP-vel foglalkozik, ami áltudomány, hibás. Nem ciki tehát, hogy valaki nem ismeri.
13/21 anonim válasza:
Soha nem voltak önbecsülési problémáim, és igazság szerint nem nagyon érdekelnek az ilyen ismerd meg önmagad jellegű könyvek, hiába vannak most nagyon felkapva. Most utána néztem a pasinak, és még csak nem is pszichológus. Gondolom egy az átlagnál rátermettebb, és magát eladni jobban tudó pasas, de szerintem szomorú az, ha valakinek ez az önismeret magas foka. Freud, Beck, Atkinson? Ha magas szintű pszichológiát akarsz, akkor őket olvasd, ha nem, akkor olvass limonádét, de ne hidd, hogy valami komoly tudásra teszel szert. 18l
14/21 A kérdező kommentje:
Oriasit tevedsz. Pszichológus az urge. Es vilagszerte ismerik ot, sot tobb szazmillio ember koveti.
2014. dec. 3. 23:09
16/21 anonim válasza:
En Ouspensky-t szoktam olvasni:-)))
17/21 anonim válasza:
Pszichológiát tanulok, tehát van némi rálátásom a témára.
Anthony Robbins szerintem nem nagy durranás...
18/21 anonim válasza:
Az Nlp-t leírni azzal, hogy áltudomány, elég nagy ostobaságra vall. Nekem bőven elég az, hogy tapasztalom az életben, hogy működik.
Te meg 18 éves lány, attól, hogy leírod Freudék nevét, még nem lesz jobban igazad. Főleg, ha nem is olvastál semmit Tony Robbinstól. Nyilván könnyű okosnak tűnni azáltal, hogy híres emberekre hivatkozol. De Tonynak pl. Olyan módszerei vannak, amit a pszichológia, nem tud megoldani sok esetben, vagy csak nagyon lassan. Nlp-vel olyan dolgokat is meg lehet oldani, amit több éves terápiával lehetne csak.
20/21 anonim válasza:
"Anthony Robbins (Hollywood, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok, 1960. február 29.) vállalkozó, író és előadó, akit a Harvard Business Press beválasztott a világ Top 200 Business Guruja közé." Vállalkozó, író, előadó. Egy szó sem esik arról, hogy pszichológusi végzettsége lenne. Oké, van pár bestsellere, de ez is csak azt bizonyítja, hogy könnyen olvasható, bárki számára megemészthető könyveket ír a tömegeknek. Ez a szakkönyvekre általában nem szokott igaz lenni. A tűzön járós trükköt meg már az ókorban is elsütötték, és már ezer éve meg is lett magyarázva fizikával. Persze, ilyenek is kellenek, de komoly dolognak beállítani, vagy pláne bármilyen tudomány magas fokának, ezt ne, mert nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!