A kereklámpás ladára buknak a nők?
2014. dec. 2. 23:46
3/10 A kérdező kommentje:
Szexi a hangja. Lehet veszek egyet aztán jól becsajozok. Vagy nem. :D
2014. dec. 2. 23:56
4/10 anonim válasza:
Hát ba_szódj meg! Ahogy görgetem ide-oda az oldalt és valahányszor elolvasom a kérdést, mindig keréklámpásnak olvasom... :@
5/10 anonim válasza:
Főleg a 2106-ra, a 4 kerek lámpás 1600-osra.
6/10 anonim válasza:
Ha ilyen autód van, megdughatsz. Mondjuk kukim van.
7/10 anonim válasza:
Páromnak ilyen van, bár már együtt éltünk mikor megvette.
Szóval nekem ez jön be, szeretem a Ladát jó kocsi, persze szeretem Párom is ez nem kérdés.
:-)
8/10 anonim válasza:
Egyébként gyönyörűek a kis körszemű Ladák, de nem az ilyen rommá tuningoltak, hanem a szép krómozott gyáriak. Persze ezeknek a rally gépeknek is meg van a feelingjük. Lassan jön a hó, lehet velük mókázni. :D De sajnálatodra én se vagyok nőből. :D Meg én trabantos vagyok. :)
10/10 anonim válasza:
#8 Ja nagyon lassan jön a hó, lehet ebben a hónapban nem is lesz, mint az eddigi teleken.. Bezzeg Borsodba volt kevés, itt semmi. :-(
Trabant 601 s-t is szeretne majd Párom.
Ezt a mókázást megértem, tegnap is láttam egy mercit, pedig csak esett az eső.
Mondta is Párom, hogy feléjük (Borsod), sok ilyen van.
Nagypapámnak meg ilyen volt; [link]
Nagyon szerettem gyerekként.
#9 Nézőpont kérdése szerintem, hogy kinek mi a jó kocsi, nekem a Lada az! ;-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!