Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hagyjam a lányt vagy ne?...

Hagyjam a lányt vagy ne? Tapasztalatok ilyen szituációban srácok?

Figyelt kérdés

van egy lány a suliban, akivel együtt vagyok tesin, de nem oszt. társam.Idén kerültünk így össze és nagyon megtetszett, gyönyörű és bájos teremtés. előadásokon meg amúgy is sokat szemeztem vele, tuti bejövök neki külsőre is. Érzem az ilyet. Ugye elkezdtem vele ismerkedni, csak jött a "hidegzuhany," Szegény nagyon buta, és mintha a falhoz beszélnél kb. Meg az egész kommunikációja is primitív.De amúgy kedves. ( Én egy okos srác vagyok, csak a helyesírás gyengém egy picit - jó ez nem érdekel senkit itt és most)

Volt már valaki hasonló helyzetben? Ismerjem meg jobban, hátha ellensúlyozni tudja valamivel ezt? Gyorsan kell döntenem.

2014. dec. 2. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Senki nem születik tökéletesnek. Ő még rengeteget tanulhat, fejlődhet, ha akar, s úgy áll hozzá. Szerintem ennyinél nem szabad feladni.
2014. dec. 2. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ott a válasz: "Gyorsan kell döntenem" - akkor döntsd meg gyorsan. :D
2014. dec. 2. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:
2# :'D :D :D :D
2014. dec. 2. 22:19
 4/7 A kérdező kommentje:
de amúgy nem hiszem, hogy meg tudnám gyorsan dönteni. 18 éves és még barátja sem volt. :)
2014. dec. 2. 22:22
 5/7 magic csajszi ***** válasza:

Próbáld meg jobban kiismerni. :)

Ha nem megy,nem hiszem,hogy össze illenétek. :/ sorry.

Azért sok szerencsét :))))

2014. dec. 2. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Adj neki még kis időt. De hát ugye hogy is van, sz*rból nem lehet várat építeni?:D vagy pedig, ha már a fincsi hasonlatoknál tartunk: Ha a sz*rt megkavarjuk, az attól még szar marad. Bocsi :D
2014. dec. 2. 22:25
 7/7 anonim válasza:
oszt kit érdekel hogy kicsit csökent képeségü ? lehet hogy csak te gondolod hogy "buta"
2014. dec. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!