Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezhetnénk?

Hogyan kezdeményezhetnénk?

Figyelt kérdés
Az egyik boltban van egy helyes eladófiú. Ő is mosolyog rám, én is rá. De mivel csak a fizetéseknél "találkozunk", nincs más alkalmam kezdeményezésre. Esetleg ha épp árufeltöltői feladatokat lát el. Bármilyen ötlet jó, a kikötése, hog ne legyen túl kínos :D /bár tudom, a kimenetele sosem biztos./

2014. dec. 2. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
szia bocsi letudnád venne a felső sorban lévő wc papírt mivel a tesómnak hasmenése van így ma már másodszor jövök papírt venni.
2014. dec. 2. 21:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Majd, mond azt a kasszánál, hogy téged mennyiért kaplak meg?

Viccet félretéve, előnyösebb hogyha akkor kezdeményezel amikor éppen árut tölt fel, mert viszonylag szabadabban tud beszélni ugye a kasszánál lehet sor is stb...

Próbáld meg valamire felhívni a figyelmét, csinálj egy "horgot" tegyél úgy mintha valamit észrevennél, vagy akár kérdezd meg hogy ő melyik lisztet ajálnja (mondtam valamit).

2014. dec. 2. 21:45
 3/5 anonim válasza:

Fizetésnél mondjuk mindig hozzátehetnél valami extra információt, nem csak a megszokott "igen, csak ennyi lesz, köszönöm, szia" hanem mondjuk hozzátehetnéd, hogy "jaj ez az idő milyen borzalmas" vagy ha karácsonyi ajándékot vásárolsz egy vele egykorú férfi rokonodnak, (ha ilyen van) akkor mondhatnád, hogy "remélem tetszeni fog ez xy-nak, mit gondolsz, kb veled egy idős, csak az ilyen ajándékvásárlásban nem vagyok túl jó"

vagy csak szimplán megkérdezhetnéd (ha elég fiatal) hogy teljes állásban dolgozik-e itt vagy csak részmunkaidőben, mert hogy elég sokat látod itt, nem tanul-e valahol, ha tanul, akkor hol, stb.

nem tudom milyen bolt, úgyhogy ennyi jutott csak így eszembe :)

2014. dec. 2. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
átadsz neki egy cetlit. mi kínos benne? ha ez akkora szám az életében hogy a haverjaival ezen csámcsog, tegye, szegényeké a nagy semmi
2014. dec. 2. 21:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Huuu köszi szépen!! Sok jó ötletet kaptam :) Főként az utolsó keltette fel a figyelmem. Szóval, ha gyors odaadom neki Facebook, meg email elérhetőséggel, beválhat? Igazából ő is mindig mosolyog rám és ha nem éppen az árukat olvassa le, hanem pl a bankkártyás fizetésnél várunk, mindig néz. Annyi a baj,hogy ugye általában a szüleimmel megyek oda. De partnerek a tervben, egyedül is mehetek :D (hehe ) Szóval, szerintetek nem kínos?
2015. jan. 8. 18:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!