Lenne kedve valakinek levelezni?
Figyelt kérdés
21 éves erdélyi lány vagyok. Sajnos mostanság eléggé magányos vagyok és ezt így az ünnepek előtt méginkább érzékelem. Levelező partnereket keresek nemtől függetlenül.Ha van kedved,írj!2014. dec. 2. 20:17
11/17 anonim válasza:
27 eves pasinak mar nem ir vissza.Szokasos pasi kereso kerdes ez is!
13/17 A kérdező kommentje:
Nem áll módomban senkinek semilyen bizonyítékkal szolgálni. Aki ennek ellenére szeretne beszélgetni annak nagyon örülök,de nem szeretném bizonygatni hogy lány vagyok.
Talán a hargitán vannak,itt nálunk max medvék de szerencsére azok sem a város közvetlen közelében :)
Szeretem azt hinni,hogy van gerincem tehát ha nem akarok valakivel tovább beszélgetni akkor tudatom vele is de garancia nyílván nincs.
Mi ez a nagy bizalmatlanság emberek?Csak beszélgetni szerettem volna, nem kértem sem pénzt sem a fél veséjét senkinek.
2014. dec. 2. 20:35
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az üzeneteket és igyekszem mindenkinek válaszolni is.NEM pasit keresek,csak barátkozni szeretnék.
2014. dec. 2. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!