Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudni fogja mit akarok vagy...

Tudni fogja mit akarok vagy mondjam meg kerek perec? Hogyan szoktátok csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, beszélgetek vele sajnos csak néha. Ha intenzívebben érdeklődnék felőle, akkor rájönne, hogy tetszik és akarok tőle valamit? Vagy egyértelműen meg kell mondani neki, hogy tetszik? 17f

2014. dec. 2. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyértelműen, annál jobban úgysem adhatod a tudtára, és még parázni sem kell, hogy mi van, ha nem vette a lapot.
2014. dec. 2. 18:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Keresd sűrűbben, észre fogja venni. Aztán ha gyakrabban beszélgettek, már lehet célozni rá. Ne támadd le rögtön, hogy " akarok tőled valamit", nehogy visszavonulót fújjon. Persze ezt úgy mondom, hogy az égvilágon semmit nem tudok a lányról. Lehet, hogy bevállalós és rámenősebben is lehet, nem tudom én a fokozatosság híve vagyok.
2014. dec. 2. 20:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Gyakrabban fogom keresni, beszélgetek majd vele, megismerem még jobban, aztán ha elérkezettnek látom az időt megmondom neki, amit addigra már valószínűleg sejteni fog.
2014. dec. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!