13,14,15 éves fiuk nem akar valaki ismerkedni egy Kisapostagi ( Dunaújváros melletti falu) barna hajú, kedves, félénk, sportos alkatú lánnyal?
Figyelt kérdés
Aki szeretne írjon privátban( lakhely,név,kinézet,kor) .2014. dec. 1. 16:22
2/8 anonim válasza:
Hát nincs túl közel de ha gondolod írj :) 15/F
3/8 anonim válasza:
2es nem kene sertegetni mas varosat, en imadtam a varosom amikor ott laktam semmi baj sincs vel csak mint a tobbi varossal . jajj ha ez a kerdes 6-8 evvel elobb jott volna mar irnek is. F/21 850km re dujvtol
4/8 anonim válasza:
Én nem sértegetem, ez a vélemleményem csak, nagyon nem tetszik a fent felsorolt pár város, jártam már Dunában és rémes volt, Érden semmi logika nincs az utak összevissza vannak, a felezővonal egy törés az úton... Tiszabőre meg elég rákeresni :D
5/8 anonim válasza:
Érd java része egy kellemes kertváros, vazze, ha te annak alapján ítélsz meg egy települést, hogy milyen a felezővonal, akkor erre azt tudom mondani, fel kéne nőni végre.
Kérdezőnek meg sok sikert, szerintem a korban hozzá illők számára ez tök ígéretesen hangzik!:)
6/8 anonim válasza:
Az a kellemes kertváros egy káosz, az utcákban minimális logika nincs a házak javarészt félig készen abba vannak hagyva, és egész Érd nagyjából a Budai útra "épít" ott van minden a "kellemes kertvárosban" meg meg lehet halni kb. semmi nincs.
8/8 xpvadasz válasza:
Kisapostag nem egyenlő Dunaújvárossal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!