Miért nem hiszik el a lányok, hogy komoly kapcsolatot szeretnék?
"A gondom az,hogy a szterotípiák miatt nem hiszik el nekem a lányok, hogy komoly, monogám kapcsolatra vágyom."
Sztereotípiák*. Amúgy meg is válaszoltad a saját kérdésedet.
majd az évek során tapasztaltabb érettebb leszel. mást nem tudsz tenni,addig LÉGY ÖNMAGAD.
a könnyű vérű libákat meg felejtsd el. hátha találsz a környezetedben egy ilyen hasonló beállítottságú csajt
bizd magad a sorsa
Tudom, félregépeltem.
Az volt a kérdés,hogy min változtassak.
Vagy ezzel kell élnem, mert odafigyelek a testemre, meg a külsőmre? :DDDD
" Lehet fura, hogy
engem ez zavar, de én már 17-18
évesen meguntam az egyéjszakás
dolgokat. " ezeket ki kezdemenyezte ? ha te akkor azert nem vesznek komolyan mert tudjak hogy otthagyod oket ea a jo tested miatt ott allnak helyette a tobbi lanyok . Ha az egyejszakasokat a lanyok kezdemenyeztek akkor kihasznalnak teged es igyis lesz vegig . kuldesz magadrol kepet am ? 17l
Én azt vettem észre, hogy a magad fajta srácoknak csak a tipikus"fullos" csajok(akik tök ugyanúgy néznek ki a parka kabátjukban és a Timberland bakancsukban, rajzolt szemöldökkel) ilyen lànyokkal nem kéne foglalkozni.
Külsődet ne hanyagold el, vannak rendes csajok is, csak minket nem vesztek észre :( pedig nem vagyok csúnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!