Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem hiszik el a lányok,...

Miért nem hiszik el a lányok, hogy komoly kapcsolatot szeretnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok, elsősorban lányok véleményére vagyok kíváncsi. Azt mondják igazi szépfiú vagyok, emellett viszonylag kidolgozott testem van, jó a stílusom és egyetemre járok. A gondom az,hogy a szterotípiák miatt nem hiszik el nekem a lányok, hogy komoly, monogám kapcsolatra vágyom. Akikkel meg randizom, mind az első randin már mennének velem az ágyba,pedig előtte állították,hogy ők nem olyanok. Lehet fura, hogy engem ez zavar, de én már 17-18 évesen meguntam az egyéjszakás dolgokat. Min változtassak? 19/F

2014. nov. 30. 22:24
 1/10 anonim ***** válasza:

"A gondom az,hogy a szterotípiák miatt nem hiszik el nekem a lányok, hogy komoly, monogám kapcsolatra vágyom."

Sztereotípiák*. Amúgy meg is válaszoltad a saját kérdésedet.

2014. nov. 30. 22:30
 2/10 anonim ***** válasza:

majd az évek során tapasztaltabb érettebb leszel. mást nem tudsz tenni,addig LÉGY ÖNMAGAD.

a könnyű vérű libákat meg felejtsd el. hátha találsz a környezetedben egy ilyen hasonló beállítottságú csajt

bizd magad a sorsa

2014. nov. 30. 22:30
 3/10 Dzsusztin Bibörlik ***** válasza:
Ez egy kicsit olyan, mintha valaki az autós kategóriában arról panaszkodna, hogy a Ferrarija alig bírja a rossz magyar utakat. :DDD
2014. nov. 30. 22:31
 4/10 A kérdező kommentje:

Tudom, félregépeltem.

Az volt a kérdés,hogy min változtassak.

Vagy ezzel kell élnem, mert odafigyelek a testemre, meg a külsőmre? :DDDD

2014. nov. 30. 22:33
 5/10 anonim válasza:

" Lehet fura, hogy

engem ez zavar, de én már 17-18

évesen meguntam az egyéjszakás

dolgokat. " ezeket ki kezdemenyezte ? ha te akkor azert nem vesznek komolyan mert tudjak hogy otthagyod oket ea a jo tested miatt ott allnak helyette a tobbi lanyok . Ha az egyejszakasokat a lanyok kezdemenyeztek akkor kihasznalnak teged es igyis lesz vegig . kuldesz magadrol kepet am ? 17l

2014. nov. 30. 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre, hogy a magad fajta srácoknak csak a tipikus"fullos" csajok(akik tök ugyanúgy néznek ki a parka kabátjukban és a Timberland bakancsukban, rajzolt szemöldökkel) ilyen lànyokkal nem kéne foglalkozni.

Külsődet ne hanyagold el, vannak rendes csajok is, csak minket nem vesztek észre :( pedig nem vagyok csúnya

2014. nov. 30. 22:54
 7/10 A kérdező kommentje:
De pont, hogy normális lányokkal szeretnék kezdeni, de egyszerűen nem hiszik el,hogy komolyak lehetnek egy "magam fajtának" a szándékai..:)
2014. nov. 30. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen mert sajnos a sok hülye fiú miatt kevés az önbizalmunk :( és nem hisszük el, ha valakinek tetszünk, főleg, ha egy jó pasiról van szó.
2014. nov. 30. 23:56
 9/10 anonim válasza:
Szerintem nem kéne változtatnod semmin, hisz végül is nem a te hibád, hogy "szépfiú" vagy :D Lehet, hogy azért nem bíznak benned, mert pletykálkodnak azok a csajok akikkel már együtt voltál vagy azok akik csak szeretnének... Egy menstruáló nő bármire képes :'D (és ezt úgy mondom, hogy én is csaj vagyok)Szerintem nem fura, hogy kinőttél az egyéjszakás kalandokból. Én a te helyedben egy olyan csajt keresnék aki nem csak állítja, hogy ő más, mint a többi, hanem tényleg más.
2014. dec. 1. 20:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó komment nagyon korrekt,köszi :))
2014. dec. 1. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!