Győri, vagy közeli lányok ismerkedni? 22F (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék ismerkedni főleg győri lányokkal 18-24 év között, én egy teljesen átlagos emberke vagyok, de otthonülő, zárkózott típus, ez nagyban megnehezíti a dolgom. Ezenkívül én vagyok az a típus aki kicsit régimódibb gondolkodású, nem hiszek ebbe a menj el bulizni szedj fel valakit aztán "jártok" dologban sem, nem is szeretek bulizni, nekem a tuc tuc nem zene. Sokszor látok másokat az utcán, hogy mennyire boldogok, van egy párjuk, én is szeretném ezt, de így nem fog menni, de én már csak ilyen vagyok... Na de nem akarok oldalakat írni, ha gondoljátok írjatok.2014. nov. 30. 20:12
2/5 anonim válasza:
Egy jó tipp...Menj be az egyetem könyvtárába és ott tudsz ismerkedni.
3/5 anonim válasza:
Nekem is írjatok 30-ig nyugodtan :D
4/5 A kérdező kommentje:
na igen, hát én nem járok egyetemre, dolgoztam egy darabig és munkanélküli vagyok jelenleg, tudom nem nyerő kombináció az egész, pont ezért írtam ide hátha
Am nem vagyok csúnya, kövér stb csak egyszerűen kb úgy tudnám leírni magam mint Bones a Dr.Csontba
2014. nov. 30. 20:30
5/5 A kérdező kommentje:
nem kinézetre persze, csak "logikus" ember vagyok
2014. nov. 30. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!