Tényleg a legtöbb külföldit csak a szex érdekli, hogy értessem meg vele hogy csak barátkozni akartam?
Figyelt kérdés
cseteltem egy sráccal aki fényképeket kért de elég akaratos.. szóval mit írjak neki hogy nem küldök képet nem vagyok r*banc?2014. nov. 30. 11:54
1/17 anonim válasza:
miért is folytatod vele a beszélgetést, ha nem akarsz tőle semmit? Ti nők olyan buták vagytok..
2/17 A kérdező kommentje:
miért már beszélgetni se lehet ha nem akarok még szexelni? a pasikat se értem
2014. nov. 30. 11:57
3/17 anonim válasza:
De lehet beszélgetni. De ne akarjál beszélgetni egy feldühödött orrszarvúval...
Nem akar beszélgetni.
Ez olyan, mint ha egy tigrist tartanál háziállatnak, nem lehet, hagyni ke kinn a szabadba' a pcsábba
hány éves vagy? 10?
4/17 A kérdező kommentje:
:(
2014. nov. 30. 12:01
5/17 A kérdező kommentje:
senkit se érdekel a lelkem?
2014. nov. 30. 12:02
6/17 A kérdező kommentje:
én mindig ezt váltom ki a pasikból..:/
2014. nov. 30. 12:02
7/17 A kérdező kommentje:
legközelebb nem ígérek semmit..
2014. nov. 30. 12:03
8/17 anonim válasza:
Beszélgetni lehet, de azzal beszélgetni aki nem csak beszélgetni akar... Keress más beszélgető partnert, ha nem akarsz belebonyolódni.
9/17 anonim válasza:
figyelj, gondolom leírtad neki hogy magyar vagy, nos tudnod kell nyugatabbra tőlünk milyen véleménnyel vannak hazánk lányairól mielőtt csodálkoznál azon hogy szexképeket kért...de te is gyanús vagy nekem, eg magyar srác nem lenne elég jó arra hogy kiöntsd neki a lelked?
10/17 anonim válasza:
No picture No sex,ez a te nívódhoz elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!